Bodyjam (14+ jr en volwassenen)

bodyjam-poster

Bodyjam is een cardio dance-workout. 55 minuten lang knallen op toffe muziek; van house, latin tot hiphop. Je hebt niet eens in de gaten dat je aan het sporten bent, want het is puur genieten als je jezelf verliest in de muziek en jezelf helemaal kunt laten gaan. Twijfel je? Kom langs en doe gewoon een keer mee. Een proefles is altijd gratis.

De les bestaat uit diverse blokken. We beginnen met een warm-up met eenvoudige bewegingen, ontwikkeld om elk lichaamsdeel zoals schouders, borst en heupen op te warmen. Dan volgt de repetitie-fase waarin je de nieuwste danstrends op de hipste muziek je eigen maakt. Elke repetitie-fase wordt gevolgd door een volledig breakout. Het woord 'breakout' zegt al genoeg; uit je dak met de bewegingen die je net hebt geleerd. We eindigen de les met een heerlijke groovedown.

Bodyjam is een programma van Les Mills les en wisselt per 3 maanden van muziek en choreografie. Meestal zijn de bodyjammers na 6-8 weken toe aan variatie en gaan we nummers uit voorgaande Bodyjam releases mixen. 

 

Studio 4Motion

Boonstraat 15 (ingang achterzijde)
3195 BA Pernis Rotterdam
 
Mogelijk komen berichten van dit  adres in uw spambox
 

Onze groepslessen

bbb

bodyshakelogo

 hip-hop

 LM-BODYJAM

 power-yoga3

DANS-YOGA

street-dance

LM PUMP CMYK BUTTON TM

karate logo