Laatste nieuws

lesrooster

les-mills-proefles

BBB/Bodyshake

BBB/Bodyshake is een gevarieerde training van 55 minuten, met een mix van conditionele en spierverstevigende oefeningen. Buik, billen en benen komen iedere training aan bod, maar ook andere spiergroepen krijgen de aandacht.

Voor de coretraining (buik en rug) werken we met het concept Bodyshake, waarbij gebruik wordt gemaakt van een buis (Xco-Trainer) met een bewegende massa (grit) erin. De kracht van Bodyshake ligt in de eenvoud van de bewegingen in combinatie met de werking van de buis.

De les is voor iedereen vanaf 14 jaar en wordt geschikt gemaakt voor zowel beginners als gevorderden.

Lees meer...

HIPHOP

Hou je van hiphop, dan is deze les echt iets voor jou. Dansen op vette beats! Hiphop is de basis voor de les maar er kunnen ook andere stijlen uitgeprobeerd worden zoals dancehall en popping.

We hebben 2 Hiphop-lessen: een groep van 12-14 jaar en een groep van 14 jaar en ouder.

Beweeg met swag!

Lees meer...

Bodyjam (14+ jr en volwassenen)

Bodyjam is een cardio dance-workout. 55 minuten lang knallen op toffe muziek; van house, latin tot hiphop. Je hebt niet eens in de gaten dat je aan het sporten bent, want het is puur genieten als je jezelf verliest in de muziek en jezelf helemaal kan laten gaan. Twijfel je? Kom langs en doe gewoon een keer mee. Proefles is uiteraard gratis.

Lees meer...

Karate voor kinderen

In samenwerking met karate club Renan bieden we karate voor kinderen aan.

De les wordt gegeven door een zeer ervaren karate instructeur. Door karate leer je je grenzen verkennen. Karate draagt ook bij aan een beter zelfvertrouwen, het versterkt lichaam en geest. De les is geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees meer...

Power Yoga

PowerYoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. Zoals bij iedere vorm van yoga staat de adem centraal. Na een korte opwarming begint de les standaard met een paar zonnegroeten. Daarna volgen de yogahoudingen. Er wordt veel gerekt en gestrekt. Ook komen fysieke kracht, mentale kracht, conditie en balans in de les aan bod. Poweryoga is inspannend, maar geschikt voor iedereen. Alle houdingen zijn op eigen niveau uit te voeren.Na een aantal lessen zul je merken dat je sterker en leniger wordt.

Lees meer...

Yogadance

Een nieuwe en dansante vorm van yoga. Het beste van 2 werelden bij elkaar!
De les begint met het oefenen van yogahoudingen op muziek.
Daarna worden yogahoudingen verwerkt in een eenvoudige danscombinatie op meestal rustige muziek (licht klassiek, ballads etc.).
In Dansyoga gaat het minder om kracht, maar meer om souplesse.
Dansyoga heeft een sprankelend effect en tegelijkertijd helpt het je rustiger te worden.
 

Lees meer...

Street Dance Kids

In de streetdance les leren kinderen coole moves op de nieuwste muziek en kunnen ze hun energie kwijt in een uur volop beweging.

Er is een Streetdance Mini klas voor kinderen van 4-6 jaar , een Streetdance Junior klas voor kinderen van 7-8 jaar en een Streetdance/Hiphop Teenager klas voor kinderen van 9-11 jaar.

De Streetdance Mini les bevat ook een gedeelte spelvorm, waarin beweging en dans natuurlijk centraal staan.

Op dinsdagavond om 18.30 uur is er Hiphop voor kinderen vanaf 12 jaar; Tuesday night dance crew!

 

Lees meer...

BBB Fit

Traditioneel staat BBB voor Buik Billen Benen, die worden zeker getraind in deze les. Maar ook de andere spiergroepen in het lichaam komen aan bod!

Lees meer...

Bodypump

BODYPUMP is de meest populaire les uit het bekende groepsfitnessprogramma van Les Mills. BODYPUMP is een originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Lees meer...

Studio 4Motion

Boonstraat 15 (ingang achterzijde)
3195 BA Pernis Rotterdam
 
Mogelijk komen berichten van dit  adres in uw spambox
 

Onze groepslessen

bbb

bodyshakelogo

 hip-hop

 LM-BODYJAM

 power-yoga3

DANS-YOGA

street-dance

LM PUMP CMYK BUTTON TM

karate logo